Het Martingale systeem is een vrij eenvoudige manier om roulette te kunnen spelen en daar wat structuur bij aan te brengen. Zeker wanneer mensen het al wat langer spelen storen ze zich over het algemeen aan het feit dat er eigenlijk nauwelijks sprake is van een strategie. Het is dan prettig om bijvoorbeeld van het Martingale systeem gebruik te maken, aangezien dit zorgt voor een aantal regels aan de hand waarvan u in kunt zetten. Door dit systeem te volgen weet u eigenlijk altijd wat u in dient te zetten om de kans op winst op de lange termijn zo hoog mogelijk te maken.

Verdubbelen bij verlies

Het Martingale systeem stelt dat u de inzet na een verlies dient te verdubbelen. Dat betekent dat u hoger in gaat zetten wanneer u de vorige ronde geld verloren heeft. Het is hierbij vooral van belang om te kiezen voor de inzetten waarbij u ongeveer 50% kans heeft op winst. Zo kunt u gebruik maken van even/ oneven, maar ook van rood/ zwart. In de beide gevallen is het van belang om een bepaalde inzet te kiezen en daarmee te blijven werken. Wanneer u € 1 inzet en dat verliest is het de volgende ronde de bedoeling om het dubbele, dus € 2 in te zetten.

Gelijk bij winst

Aan de andere kant kunt u natuurlijk ook winst maken binnen het Martingale systeem. In dat geval verandert u niets aan de inzet die u doet. Het voordeel hiervan is dat u netjes winst blijft maken. U wacht als het ware op het moment dat u een verlies maakt, om dat vervolgens goed te gaan maken aan de hand van het systeem. Zolang u winst is er met het Martingale systeem dus niets aan de hand, al is het wel van belang om ervoor te zorgen dat u steeds hetzelfde bedrag in blijft zetten. Alleen op die manier werkt u op de lange termijn toe naar goede kansen op winst.

Kleine winsten

Het nadeel van het Martingale systeem is dat u eigenlijk maar kleine winsten maakt. Nu is dat op zich niet zo erg, maar het kan ook zijn dat u een bedrag van een paar honderd euro in dient te zetten om een enkele euro te verdienen. Zeker wanneer u een aantal keer op rij te maken krijgt met een verlies kan het Martingale systeem er op die manier voor zorgen dat u grote risico’s dient te lopen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)