Frans roulette lijkt erg sterk op de Europese variant, maar kent toch nog een aantal verschillen. De verschillen met de Amerikaanse variant van roulette zijn nog veel groter, waardoor we ons voornamelijk op die verschillen zullen richten. Zo is er bij Frans roulette bijvoorbeeld geen sprake van een 00. Dit lijkt misschien triviaal, maar het zorgt ervoor dat de kans op winst voor het huis maar 2,7% in, in tegenstelling tot bij Amerikaans roulette, waar het 5,26% is. Wat dat betreft bent u bij Frans roulette dus een stuk beter af.

Grotere tafel

Een ander opvallend feit van Frans roulette is dat u het met een relatief groot aantal spelers kunt spelen. Wanneer u in Frankrijk een casino binnenstapt is de tafel een stuk groter dan bij Amerikaans roulette. Om die reden wordt er over het algemeen dan ook gebruik gemaakt van 2 croupiers, die de taken netjes verdelen. Zo verloopt het spel soepel en kunt u met een relatief grote groep Frans roulette spelen.

Europese cilinder

Frans roulette maakt gebruik van de cilinder die we kennen van Europees roulette. Dit betekent dus dat er geen sprake is van de 00, maar ook dat de verdeling van de getallen voor de meeste spelers bekend over zal komen. Aan de andere kant zal u op de speeltafel bij Frans roulette echter geen ‘burenprint’ vinden. Het is dan ook niet gemakkelijk om bij Frans roulette in te zetten op getallen die zich op de cilinder naast elkaar bevinden.

Frans Roulette speel gratis, informatie, tips & trucs, bonussen, spelregels en info over de beste sites waar u online Frans Roulette kunt spelen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)