Aan de hand van het d’Alembert systeem kunt u uw kansen bij roulette wat groter proberen te maken. Dit systeem is een van de zogenaamde Roulette win systemen. U kunt er op deze manier in ieder geval voor zorgen dat u op een consistente manier gaat spelen. Zo kunt u als het ware rationeel te werk gaan, een strategie die over het algemeen goed werkt om domme fouten te voorkomen. Aan de andere kant is het nadeel van het d’Alembert systeem dat u met relatief grote bedragen dient te spelen wanneer u een aantal keer te maken krijgt met verlies. Wat dat betreft is het van belang om de relatief grote risico’s bij enkele verliezen af te wegen tegen de winsten die u met het systeem kunt maken.

50% kansen

U kunt het d’Alembert systeem spelen door gebruik te maken van de vakjes op het speelbord waarbij u bijna 50% kans op winst heeft. Dit betekent dat u het d’Alembert systeem kunt gebruiken wanneer u speelt op rood, zwart, even of oneven. In dat geval zal u in bijna 1 op de 2 keren winnen, waardoor het interessant is om na te denken over het gebruik van een dergelijk systeem. De andere getallen bieden u niet de mogelijkheid om dit systeem te gebruiken, aangezien het dan nog veel complexer zou worden. Het voordeel van het d’Alembert systeem is immers dat het relatief eenvoudig te gebruiken is.

Verdubbelen verlies

Binnen het d’Alembert systeem is het van belang om bepaalde handelingen uit te voeren bij winst of verlies. In het geval van verlies is het de bedoeling om de inzet te verdubbelen. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar het is de beste manier om een verlies terug te gaan verdienen. Iedere keer dat u €1 inzet dient u na een verlies dus €2 in te zetten. Onder andere om die reden is het van belang om niet te beginnen met een groot bedrag, aangezien u dan na enkele verliesbeurten in de problemen kunt komen.

Halveren winst

Aan de andere kant krijgt u binnen het d’Alembert systeem natuurlijk ook regelmatig te maken met winst. In dat geval is het van belang om de inzet die u doet te halveren. Het mooie hiervan is dat u minder kwijt bent wanneer u de volgende beurt verliest. Mocht u die winnen dan bouwt u natuurlijk een leuke winst op, maar het zorgt er aan de andere kant voor dat de bedragen niet te hoog oplopen. Na enkele beurten van winst is een verlies namelijk minder erg, aangezien u dan een klein bedrag dient te verdubbelen binnen het d’Alembert systeem.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)