Fibonacci was een wiskundige, waardoor dit systeem iets minder gemakkelijk in elkaar zit dan het d’Alembert systeem of het Martingale systeem. Bij die systemen was het van belang om een inzet groter of kleiner te maken aan de hand van een enkele en eenvoudige regel. In dit geval gaat u gebruik maken van een natuurlijke reeks getallen. Dit betekent dan ook dat het verstandig is om de reeks getallen gewoon even op te schrijven. Zo kunt u tijdens het spelen van roulette gemakkelijk gebruik maken van het Fibonacci systeem en weet u zeker dat u daarbij in ieder geval geen fouten maakt.

Een voorbeeld van een dergelijke reeks is de volgende: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55.

U kunt aan de reeks zien dat het volgende getal steeds de som is van de twee voorgaande getallen. Door deze reeks over te nemen en eventueel uit te breiden kunt u het Fibonacci systeem gaan gebruiken tijdens het spelen van roulette.

Uitgebreider systeem

Het Fibonacci systeem is dus een wat uitgebreider systeem dan die van Martingale en d’Alembert. U maakt niet langer gebruik van een eigen gekozen inzet, om die iedere ronde weer te herhalen. In dit geval gaat u kijken naar de reeks, om te betalen welk bedrag u het best in kunt zetten. Zo kunt u de kans op winst zo groot mogelijk maken en uiteindelijk geld proberen te verdienen met het spelen van roulette.

Verlies 1 stap vooruit

U begint met spelen door bijvoorbeeld €1 in te zetten. Wanneer u te maken krijgt met een verlies gaat u 1 stap vooruit in de reeks. Dat betekent dat u de volgende keer weer €1 inzet, maar daarna verder gaat naar €2 en de volgende getallen. Dit loopt in het begin langzaam op, waardoor het niet direct nodig is om grote bedragen in te zetten tijdens het spelen van roulette. Wat dat betreft is het Fibonacci systeem goed geschikt voor mensen die niet graag meteen grote bedragen inzetten.

Winst 2 stappen terug

Aan de andere kant kunt u natuurlijk ook winst gaan maken met het Fibonacci systeem. In dat geval mag u 2 plaatsen terug gaan in de reeks. Op die manier maakt u de inzet weer een stuk kleiner. Dat zorgt ervoor dat u er aan de hand van het Fibonacci systeem voor kunt zorgen dat u geen zeer grote bedragen in dient te zetten wanneer u daarna weer te maken krijgt met een verlies.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Fibonacci Systeem, 1.0 out of 10 based on 1 rating